dissabte, 31 d’agost del 2024

Festival de gols!

Barça-Valladolid (7-0)

Partit rodó del Barça davant d'un Valladolid que ha donat masses facilitats en defensa. Un Barça què avui li ha sortit tot i un Raphinha que ha marcat el seu primer hat trick (triplet de gols). Tothom ha estat inspirat Dani Olmo i Lamine Yamal ha fet el que han volgut en els seus marcadors. Robert Lewandowski (23') ha marcat el seu gol, inclús Ferran Torres ha sigut capaç de marcar un gol molt bonic a una passada mil·limètrica de Raphinha.

Un equip que da la mà de  Hansi Flick ha canviat la fisonomia d'un Barça que torna a creure en ell mateix. L'aturada per seleccions no és una bona noticia per el líder de la Lliga. Caldre creuar els dits perquè cap jugador del Barça acabi lesionat. Menció especial també per Cubarsí.

Art i musica: Albert Lebourg (1849-1928)

(...) cap representant del G-7 ni de la UE27 va dignar-se a assistir a l’homenatge d’Hiroshima i Nagasaki. No pas per oblit. S’hi van negar activament. La negativa –la negació– va estar motivada per la no invitació, enguany, de l’Estat d’Israel. (David Fernàndez, Inici de càntic en el temple (Ara.cat 30/8/24)

divendres, 30 d’agost del 2024

Recomanacions d'estiu

Ed Sheeran - Eyes Closed (00:00 - 03:09)
Jacob Collier - Little Blue (03:09 - 11:04)
Bongeziwe Mabandla - Noba Bangathini (11:04 - 13:56)
Flyte & Florence Pugh - Tough Love (13:56 - 16:42)
Mahalia - Lose Lose (16:42 - 20:38)
The Teskey Brothers - Carry Me Home (20:38 - 24:35)
Madison Cunningham - All I've Ever Known (24:35 - 29:27)
Myles Smith - I Found (29:27 - 33:32)
Matt Maeson - Cry Baby (33:32 - 36:55)
Kim Churchill & Steph Strings - Please Come Home (36:55 - 40:50)
SOLOMON - Do You Want My Love? (40:50 - 43:53)
Gabrielle Aplin - Skylight (43:53 - 47:21)

dimarts, 27 d’agost del 2024

Rayo-Barça: L' efecte Dani Olmo

Rayo Vallecano- Barça (1-2)

El Barça ha guanyat malgrat la primera part què no ha sapigut jugar amb Rayo que el 9' fa havia fet un gol, amb un Barça adormit, sense ànima i en què l'únic jugador que feia mal era Lamine Yamal. Més enllà d'ell, tot eren imprecisions, un Barça molt deficient perquè el Rayo ha posat cor i moltes ganes, i això a la segona part li ha passat factura.

A la segona part, el Barça s'ha transformat. La incorporació de Dani Olmo per Ferran Torres ha capgirat la dinàmica del partir. Pedri al 60' i el mateix Olmo al 82' han canviat el marcador que ja no s'ha mogut.  Lewandowski ha marcat però l'àrbitre ha xiulat una falta prèvia de Kunde, molt rigorosa que suposava el 1-2. Pedri ha tingut que sortir del camp al 88' desprès d'una entrada de Ciss a destemps, ha vist la groga, però, la vermella era possible. S'ha afegit 10', el Barça a anat controlant el partit, els últims minuts el Rayo s'ha acostat en perill, però l'àrbitre ha xiulat el final. Victoria merescuda del Barça, malgrat el malson de la primera part.