dimarts, 27 d’agost del 2024

Rayo-Barça: L' efecte Dani Olmo

Rayo Vallecano- Barça (1-2)

El Barça ha guanyat malgrat la primera part què no ha sapigut jugar amb Rayo que el 9' fa havia fet un gol, amb un Barça adormit, sense ànima i en què l'únic jugador que feia mal era Lamine Yamal. Més enllà d'ell, tot eren imprecisions, un Barça molt deficient perquè el Rayo ha posat cor i moltes ganes, i això a la segona part li ha passat factura.

A la segona part, el Barça s'ha transformat. La incorporació de Dani Olmo per Ferran Torres ha capgirat la dinàmica del partir. Pedri al 60' i el mateix Olmo al 82' han canviat el marcador que ja no s'ha mogut.  Lewandowski ha marcat però l'àrbitre ha xiulat una falta prèvia de Kunde, molt rigorosa que suposava el 1-2. Pedri ha tingut que sortir del camp al 88' desprès d'una entrada de Ciss a destemps, ha vist la groga, però, la vermella era possible. S'ha afegit 10', el Barça a anat controlant el partit, els últims minuts el Rayo s'ha acostat en perill, però l'àrbitre ha xiulat el final. Victoria merescuda del Barça, malgrat el malson de la primera part.