Barça-Athletic Club: Un altre prova superada!

Barça-Athletic Club (2-1)

Preliminars

Dani Olmo, no ha pogut ser inscrit, encara! El desgavell del Barça és simplement colossal! Gündogan ha marxat al City, no ho volia, però el Barça fa cada vegades més un esforç perquè cap jugador amb cara i ulls no volgui venir a una entitat que fins i tot, l'entrenador s'ha encomanat de les mentides que fabrica Laporta.

El Partit

Victoria còmoda del Barça davant d'un Athletic que amb molt poc ha sigut capaç d'empatar el partit a la primera part. Un gol de Lamine Yamal ha obert el partit, però el 42' un penal assenyalat contra el Barça ha permès a Sancet igualar el marcador. El Baça ha tingut oportunitats per ampliar el marcador però han anat el vestidor amb aquest 1-1.

A la segona part, més del mateix, un Barça amb una mica més de ganes ha sigut capaç de marca el segon gol obra d'oportunisme de Robert Lewandowski (74'). Sembla que el Barça necessita massa els gols de Lewandowki. Pedri com sempre molt lent, amb espurnes de qualitat, Marc Bernal, en defensa fa oblidar que és un juvenil, però les seves ganes i capacitat de sacrifici millora per molt la defensa. Ferran Torres com sempre, molta lluita però inoperant allà on hauria de fer mal, a l'àrea rival. I un Athletic fluix, que durant bona part del partit s'ha limitat a perdre el temps i amb Nico Williams com factor desequilibrant del equip d'Ernesto Valverde. Una vegada més, el Barça, malgrat el desgavell els despatxos, ha tret els tres punt amb un partit que estones ha jugat be, perquè l'equip rival ha deixat jugar. Caldrà estar atent els següents partits.