diumenge, 13 de juny del 2021

No vaig poguer agafar l'autobús a Madrid

 



La fotografia comprometedora no s'ha fet, qui no volia? La manifestació del trifachito ha sigut un èxit, han anat els què volien anar. El Santi, Pablo e Inés han anat, però, o bé el fotògraf no ha vingut, o algú no volia sortir a la foto.  També han anat les forçes vives, Savater, cada dia més patriota canyí, Rosa Díaz que viu d'aquests moments de gloria efímera, Maria San Gil, que ja no té massa a dir, ETA fa temps que va desaparèixer, però molts del patriotes voldrien que hi fos, per això han projectat l'ombra terrorista al moviment independentista, hi alguns han dit barbaritats sense cap mena d'escrúpol. Sempre surt de gratis! Altres participants, Andrés Trapiello s'han adherit, per principis democràtics, se suposa. També s'ha apuntant el liberal per antonomàsia, Vargas Llosa.  És evident que es pot ser un escriptor immens, però ser un assa en qüestions polítiques.

Com sempre hi ha una guerra de xifres al voltant d'aquestes manifestacions. La xifra de 25.000 participants, segons la Delegació del govern, contrasta amb els 200.000 dels organitzadors. Vox es predemocràtic, però tothom sembla que vol blanquejar-los, tot sigui per la pàtria.  

Demà a les portades del diaris fatxendes de Madrid sortiran les fotografies dels manifestants, sempre queda molt fotogènic i dinàmic. Veus contra l'indult, tindrien que canviar la Constitució per eliminar aquesta figura, però sobretot, veus contra Pedro Sánchez, que es el veritable objectiu de la dreta extrema i la extrema dreta.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada