diumenge, 22 de setembre del 2024

Vila-real-Barça: El Barça fulmina al Vila-real

 


Vila-real-Barça (1-5)

Una primera part focalitzada per lesió de Ter Stegen al 45'. Un Barça que ha tingut amb Lewandowski (21' i 36') el millor rematador. Al 38' Azoye retalla distàncies al 38'. Un joc d'anada i tornada molt perillós però alhora permet  la possibilitat de donar opcions els davanters del Barça. 

Un perill del Vila-real és Baena que és el cervell d'aquest equip. El Barça perd pilotes perillosíssimes per la precipitació de Pablo Torre i Eric García . Descontrol de Barça què permet al Vila-real acostar-se  a la porteria de Iñaki Peña.   I quan el Barça semblava ofegat, un gol de Pablo Torre, deixa el Barça amb la tranquil·litat que necessitava. A partir d'aquí tot va ser molt més fàcil, potser massa.

Un resultat impressionant, per un equip que té el gol de cara. Un Vila-real que deu pensar que ells ho han fet tot bé, però no han estat encertats de cara al gol. Els últims minuts el Vila-real és deixa emportar per la impotència i la ràbia en faltes contra Lamine Yamal. A més, Lamine ha donat una passada estratosfèrica perquè Raphinha marqués el seu segon gol  (75' i 84'). Un Barça ple de suplents i joves del planter aspira a tot, cal temps i una mica de sort, per evitar més lesions!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada