dimecres, 25 de setembre del 2024

Barça-Getafe: Una victòria molt sufrida

 


David Soria pujat per sobre Lewandwski


Barça-Getafe (1-0)


Avui el Barça no ha estat tant inspirat com a Vila-real. Un gol de Lewandowski (18') ha donat aire a un equip que li ha costat dominar el partit. Diverses oportunitats de gol que David Soria el porter del Getafe ha desbaratat per desesperació del Barça. 

La segona part, segueix amb la mateixa tònica. Masses faltes del Getafe que l'àrbitre no acaba  de xiular amb contundència. Més oportunitats del Barça, que de moment no és capaç de culminar. Soria fa una falta a Lewandowski que ni el VAR ni l'àrbitre fan res, malgrat que les imatges diuen que això és un penalt claríssim.  

Partit travat, amb oportunitats clares, però avui els gols no volen entrar. I això dona oxigen al Getafe que deu pensar què amb una oportunitat de gol ja faria el fet. De moment els canvis no donen un salt de qualitat. El Barça no acaba de tancar el partit. Raphinha (81') llança a la paperera la opció de fer gol.  El Getafe intenta el miracle després d'un partit on no ha fet cap mèrit, però el futbol té això. Una oportunitat de Borja Mayoral que ha deixat glaçat el Barça, i què per sort ha llançat fora. La sort també ha jugat a favor del Barça. Una victòria més agònica del que podíem pensar.  

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada